Braskaminer i Säter

Annons:
Köpa braskamin i Säter - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Säter. Om du är boende i eller i närheten av Säter och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Säter. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Säter som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Säter.
Annons:

Braskamin i Säter

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Säter.

BENAB BYGGMATERIAL AB
Duvnäs
781 90 Borlänge


Eldabutiken i Borlänge
Mellstavägen 40
784 68 Borlänge


Färdig Värme AB
Carlavägen 21
771 30 Ludvika


JL Mix
Täktholvägen 10
781 95 Borlänge


Öna Mur AB
Svensvägen 15
792 33 Mora

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Säter

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Säter är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Säter rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Säter

I Säter finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Säter.

Säter är en tätort i Dalarna samt centralort i Säters kommun i Dalarnas län. Järnvägsstationen ligger åt nordöst här och norr om den ligger Säterdalen som är ett ravinsystem som ligger nära centrum.

Yta: 624,53 km2
Invånarantal: 10939, år 2015

Här kan du ta del av mer information om Säter om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Säter.

I Säter hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Säter. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Dalarna.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.