Braskaminer i Långshyttan

Annons:
Köpa braskamin i Långshyttan - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Långshyttan. Om du är boende i eller i närheten av Långshyttan och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Långshyttan. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Långshyttan som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Långshyttan.
Annons:

Braskamin i Långshyttan

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Långshyttan.

Eldabutiken i Borlänge
Mellstavägen 40
784 68 Borlänge


Järnia
Myntgatan 6
791 51 Falun


Kaminhuset Eldabutiken i Avesta
Koppardalsvägen 8
774 41 Avesta


BENAB BYGGMATERIAL AB
Duvnäs
781 90 Borlänge


JL Mix
Täktholvägen 10
781 95 Borlänge

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Långshyttan

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Långshyttan är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Långshyttan rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Långshyttan

I Långshyttan finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Långshyttan.

Långshyttan, tätort i Hedemora kommun i sydöstra Dalarna. Samhället, som ligger 20 km norr om Hedemora hade år 2010 1 671 invånare. Långshyttan är bruksort och centrum i ett gammalt järnbruksområde

Yta: 327,54 hektar
Invånarantal: 1671, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Långshyttan om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Långshyttan.

I Långshyttan hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Långshyttan. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Dalarna.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.