Braskaminer i Hedemora

Annons:
Köpa braskamin i Hedemora - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Hedemora. Om du är boende i eller i närheten av Hedemora och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Hedemora. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Hedemora som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Hedemora.
Annons:

Braskamin i Hedemora

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Hedemora.

Järnia
Myntgatan 6
791 51 Falun


Eldabutiken i Borlänge
Mellstavägen 40
784 68 Borlänge


Svabensverks Mur & Puts
Svabensverk 331A
790 26 Enviken


Öna Mur AB
Svensvägen 15
792 33 Mora


Kaminhuset Eldabutiken i Avesta
Koppardalsvägen 8
774 41 Avesta

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Hedemora

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Hedemora är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Hedemora rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Hedemora

I Hedemora finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Hedemora.

Hedemora är en tätort i Dalarna samt centralort i Hedemora kommun i Dalarnas län i Sverige. Hedemora fick stadsrätt 1459, vilket gör Hedemora till Dalarnas enda medeltida stad med officiella rättigheter (Falun var de facto stad under medeltiden, men fick officiellt sina privilegier först 1641)

Yta: 6,12 km2
Invånarantal: 7273, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Hedemora om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Hedemora.

I Hedemora hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Hedemora. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Dalarna.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.