Braskaminer i Falun

Annons:
Köpa braskamin i Falun - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i Falun. Om du är boende i eller i närheten av Falun och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i Falun. Sammanlagt finns det idag 3 olika företag i Falun som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Falun.
Annons:

Braskamin i Falun

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i Falun.

Järnia
Myntgatan 6
791 51 Falun


Kaminexperten
Herdinvägen 16
791 31 Falun


Falu Kommun - Energi & klimatrådgivning
Myntgatan 45
791 60 Falun

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Falun

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Falun är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Falun rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Falun

I Falun finns som redan bekant minst ett verksamt företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Falun.

Falun är en tätort i Dalarna samt centralort i Falu kommun och residensstad för Dalarnas län. Falun är Sveriges 28:e största tätort med 37 291 (2010) av kommunens totalt 56 086 invånare. Falun klassas som ett världsarv.

Yta: 2 717,16 ha
Invånarantal: 56975, år 2015

Här kan du ta del av mer information om Falun om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Falun.

I Falun hittade vi sammanlagt 3 olika företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Falun. Skulle de vara så att du inte hittar något företag i Falun som kan hjälpa dig med kaminer rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Dalarna.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.