Braskaminer i Dala-Floda

Annons:
Köpa braskamin i Dala-Floda - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Dala-Floda. Om du är boende i eller i närheten av Dala-Floda och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Dala-Floda. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Dala-Floda som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Dala-Floda.
Annons:

Braskamin i Dala-Floda

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Dala-Floda.

Falu Kommun - Energi & klimatrådgivning
Myntgatan 45
791 60 Falun


Kaminexperten
Herdinvägen 16
791 31 Falun


Frykbergs Kamin & Skorsten AB
Mellstavägen 40
784 68 Borlänge


Järnia
Myntgatan 6
791 51 Falun


Öna Mur AB
Svensvägen 15
792 33 Mora

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Dala-Floda

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Dala-Floda är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Dala-Floda rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Dala-Floda

I Dala-Floda finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Dala-Floda.

Dala-Floda är en tätort i Gagnefs kommun i Dalarna, som egentligen består av ett komplex av flera byar runt Floda kyrka och är centrum i Floda socken. Byarna som ingår i tätorten är Holsåker, Kyrkbyn, Syrholen, Bäckbyn, Svedjebyn, Sälje och Forsgärdet (med Station och Tallriset). Förutom Forsgärdet ligger samtliga på norra sidan av älven.

Yta: 196,58 hektar
Invånarantal: 680, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Dala-Floda om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Dala-Floda.

I Dala-Floda hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Dala-Floda. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Dalarna.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.