Braskaminer i Borlänge

Annons:
Köpa braskamin i Borlänge - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i Borlänge. Om du är boende i eller i närheten av Borlänge och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i Borlänge. Sammanlagt finns det idag 4 olika företag i Borlänge som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Borlänge.
Annons:

Braskamin i Borlänge

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i Borlänge.

BENAB BYGGMATERIAL AB
Duvnäs
781 90 Borlänge


Eldabutiken i Borlänge
Mellstavägen 40
784 68 Borlänge


JL Mix
Täktholvägen 10
781 95 Borlänge


Frykbergs Kamin & Skorsten AB
Mellstavägen 40
784 68 Borlänge

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Borlänge

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Borlänge är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Borlänge rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Borlänge

I Borlänge finns som redan bekant minst ett verksamt företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Borlänge.

Borlänge är en tätort i Dalarna och centralort i Borlänge kommun, Dalarnas län. Borlänge är Sveriges 25:e största tätort. Borlänge, som ligger vid Dalälven, är Dalarnas största tätort och dess viktigaste industri- och handelsort.

Yta: 635,82 km2
Invånarantal: 50972, år 2015

Här kan du ta del av mer information om Borlänge om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Borlänge.

I Borlänge hittade vi sammanlagt 4 olika företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Borlänge. Skulle de vara så att du inte hittar något företag i Borlänge som kan hjälpa dig med kaminer rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Dalarna.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.