Braskaminer i Boda Kyrkby

Annons:
Köpa braskamin i Boda Kyrkby - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Boda Kyrkby. Om du är boende i eller i närheten av Boda Kyrkby och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Boda Kyrkby. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Boda Kyrkby som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Boda Kyrkby.
Annons:

Braskamin i Boda Kyrkby

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Boda Kyrkby.

Svabensverks Mur & Puts
Svabensverk 331A
790 26 Enviken


Frykbergs Kamin & Skorsten AB
Mellstavägen 40
784 68 Borlänge


Järnia
Myntgatan 6
791 51 Falun


Eldabutiken i Borlänge
Mellstavägen 40
784 68 Borlänge


BENAB BYGGMATERIAL AB
Duvnäs
781 90 Borlänge

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Boda Kyrkby

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Boda Kyrkby är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Boda Kyrkby rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Boda Kyrkby

I Boda Kyrkby finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Boda Kyrkby.

Boda är en tätort i Rättviks kommun. Den ligger mellan Rättvik och Furudal. Länsväg 301 passerar genom orten. Dalatrafiks busslinje 71 passerar också genom Boda.

Yta: 210,53 hektar
Invånarantal: 541, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Boda Kyrkby om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Boda Kyrkby.

I Boda Kyrkby hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Boda Kyrkby. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Dalarna.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.