Braskaminer i Bjursås

Annons:
Köpa braskamin i Bjursås - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i närheten av Bjursås. Om du är boende i eller i närheten av Bjursås och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i närheten av eller i samma län som Bjursås. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag i närheten av Bjursås som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Bjursås.
Annons:

Braskamin i Bjursås

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i närheten av Bjursås.

Kaminexperten
Herdinvägen 16
791 31 Falun


Kaminhuset Eldabutiken i Avesta
Koppardalsvägen 8
774 41 Avesta


Öna Mur AB
Svensvägen 15
792 33 Mora


BENAB BYGGMATERIAL AB
Duvnäs
781 90 Borlänge


Frykbergs Kamin & Skorsten AB
Mellstavägen 40
784 68 Borlänge

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Bjursås

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Bjursås är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Bjursås rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Bjursås

I Bjursås finns som redan bekant ännu inga registrerade företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Bjursås.

Bjursås är en tätort i Falu kommun och kyrkbyn i Bjursås socken, belägen mellan Falun och Rättvik i Dalarna runt Dössberget. Orten har mycket skog omkring sig och även många sjöar, bland annat Bjursen och den stora sjön Rogsjön.

Yta: 324,78 hektar
Invånarantal: 1839, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Bjursås om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Bjursås.

I Bjursås hittade inga registrerade företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Bjursås. Istället rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag inom braskaminer och värme i Dalarna.

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.