Braskaminer i Karlskrona

Annons:
Köpa braskamin i Karlskrona - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i Karlskrona. Om du är boende i eller i närheten av Karlskrona och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i Karlskrona. Sammanlagt finns det idag 2 olika företag i Karlskrona som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Karlskrona.
Annons:

Braskamin i Karlskrona

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i Karlskrona.

Skorstensfolket Sydost AB
Polhemsgatan 29
371 40 Karlskrona


Trossö Kakelugnsmakeri
Chapmansgatan 10
371 36 Karlskrona

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Karlskrona

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Karlskrona är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Karlskrona rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Karlskrona

I Karlskrona finns som redan bekant minst ett verksamt företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Karlskrona.

Karlskrona är en tätort i Blekinge och centralort i Karlskrona kommun samt residensstad för Blekinge län.

Yta: 2 172,38 hektar
Invånarantal: 35212, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Karlskrona om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Karlskrona.

I Karlskrona hittade vi sammanlagt 2 olika företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Karlskrona. Skulle de vara så att du inte hittar något företag i Karlskrona som kan hjälpa dig med kaminer rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Blekinge.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.