Braskaminer i Karlshamn

Annons:
Köpa braskamin i Karlshamn - här guidar vi dig till alla bra företag där du kan köpa en bra och billig braskamin i Karlshamn. Om du är boende i eller i närheten av Karlshamn och behöver hjälp med att välja och köpa braskamin så hittar du här alla företag som arbetar med braskaminer i Karlshamn. Sammanlagt finns det idag 1 olika företag i Karlshamn som arbetar med produkter eller tjänster relaterat till braskaminer. Här kan du också få hjälp med att hitta sotare som behövs vid sotning och besiktning av kamin och skorsten i Karlshamn.
Annons:

Braskamin i Karlshamn

Här nedan ser du vår lista över alla företag som säljer och installerar braskaminer i Karlshamn.

Modern Brasvärme i Sverige AB
Pilvägen 14
374 34 Karlshamn

Annons:

Installera braskamin och täljstenskamin i Karlshamn

Att installera en täljstenskamin eller braskamin i Karlshamn är egentligen inte en speciellt komplicerad sak men även den händigaste personen bör i de flesta fall anlita någon som har erfarenhet av att installera olika typer av kaminer. För att hitta en hantverkare som kan hjälpa dig med att installera braskamin i Karlshamn rekommenderar vi att du kontaktar något av företagen ovan.

Braskaminsfakta om orten Karlshamn

I Karlshamn finns som redan bekant minst ett verksamt företag som på något vis arbetar med braskaminer. Nedan hittar du en del generell fakta om Karlshamn.

Karlshamn är en tätort och centralort i Karlshamns kommun i Blekinge län. Karlshamn var från början en dansk utskeppningshamn vid namn Bodekull, eller Bokull. Kung Karl X Gustav gav order om att anlägga en stad och dessutom flottbas här på grund av platsens utmärkta läge vid Östersjön.

Yta: 1 347,72 hektar
Invånarantal: 19075, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Karlshamn om du vill veta mer än bara saker relaterat till braskaminer i Karlshamn.

I Karlshamn hittade vi sammanlagt 1 olika företag och verksamheter att välja mellan när du vill få hjälp med braskaminer i Karlshamn. Skulle de vara så att du inte hittar något företag i Karlshamn som kan hjälpa dig med kaminer rekommenderar vi att du letar vidare efter andra företag i Blekinge.
Annons:

Orter i Sverige där du hitta företag som installerar och säljer braskaminer

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför installation av braskaminer till bra pris.